Vaig néixer l’any 1975 DC, dels primers anys no en puc dir gran cosa, feina tinc per recordar el que vaig menjar ahir per dinar! Però el que si que recordo es que a l’any 92 vaig fer un curs de circ amb en Pep Mora, i que aquest va ser el detonant de tot el que ha anat venint després.

Em vaig formar de manera autodidacta, però fent alguna trampa i picant una mica d’aquí i d’allà, amb l’Avner ( The Excentric), amb en Jango Edwards, en Leo Bassi, en Les Bubb, Comediants, Toni Albà, Dimitri Bogatirev (Aga-Boom)… entre d’altres. Però sobretot sobretot, atrevint-me a provar i a investigar.

Des de la seva fundació l’any 1995 fins al 2006 vaig dirigir i actuar amb COP DE CLOWN amb qui vaig aprendre a creure que era tot era possible, el 2006 vaig crear LAITRUM TEATRE per investigar i aprofundir en noves maneres d’ensenyar el teatre, i paral·lelament vaig començar a fer camí amb la CIA. TOTI TORONELL.
També dirigeixo altres companyies, faig dibuixos, escultures, algun disseny, construeixo escenografies, toco una mica l’acordió i l’ukelele, també dono alguna classe, invento, escric, imagino, i quan menys m’ho espero, m’equivoco… i puc tornar a començar.

Macarrons!! Ahir vaig menjar macarrons!!

 

 

Dona-li un cop d’ull a les meves

produccions més recents

Espectacles que feia que ara no faig.

Quan mires enrere a vegades t’adones que el què vas fer… ja està fet! I gràcies al que vaig fer, ara sé fer el què faig

Capses

Un original teatre de titelles interactiu

X