A vegades em deixo inspirar pel que m’envolta…. i li dono la volta.

És un gust compartir un vitatge agafat de la mà de la Mireia Marés, il.lustrant aquestes seves històries menudes, escrites amb delicadesa i encert, plasmant el dia a dia de la seva petita família nombrosa.

Podeu seguir els escrits a:

https://criatures.ara.cat/blogs/histories-menudes/

La ciutat de les 800.000 ingravidolles

ESPECTACLE MULTIDISCIPLINAR

Nominada als premis FAD d’arquitectura

Nadal 2017. Juntament amb en Xevi Bayona, vam crear la ciutat de les 800.000 ingravidolles per vestir la Plaça de Catalunya de Barcelona, una ciutat efímera que apareix amb les primeres llums del nadal.

Amb en Quim Domene vam fer una interpretació lliure del poema de J.V.Foix pel pessebre de Barcelona l’any 2016. (més…)

Work in progress de “Ho sap tothom i és profecia”

De les facetes del pallasso, la que més m’entendreix i m’excita és la seva poètica, aquesta forma d’expressió tan íntima i fràgil. Petits pallassos, inventats, improvisats, disfressats i / o coneguts.

A vegades nedo, però moltes d’altres res.

Buscant color dins les coses transparents, em vaig trobar amb la mirada d’un nen. I vaig entendre, que la goma de borrar, només serveix per equivocar-se millor.

Un conte de pallassos
Tonto qui ho llegeixi !

Moltes vegades el meu cervell no entén el que el meu llapis dibuixa, però és veritat que també, moltes vegades el meu llapis dibuixa el que el meu cervell no entén. Sigui com sigui, en aquest cas, ho vaig entendre tot a la perfecció… em penso.

A vegades la vida et sorpren pel quatre costats.

X